• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijke advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 10:00 tot 18:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Alles voor jouw puppy of kitten

Binnenkort een puppy of kitten in huis? Super leuk! Om jouw puppy of kitten de perfecte start te geven, wil je natuurlijk de beste voorbereiding treffen. Bij ons in de winkel vind je alle noodzakelijke én leuke benodigdheden voor jouw nieuwe kleine vriendje. Wil je er zeker van te zijn dat je voorbereidingen compleet zijn, bekijk dan onze handige checklists voor puppy's en kittens. Hier vind je een overzicht van alle benodigdheden voor jouw puppy of kitten.

> Puppy checklist
> Kitten checklist

 

  
 

Gratis cadeaubox voor jouw liefste puppy of kitten

Hoe leuk is het om je voor te bereiden op de komst van je nieuwe huisdier? Met onze gratis cadeaubox speciaal voor jouw puppy of kitten wordt dat zeker een feestje! De box zit boordevol verrassingen, nuttige informatie en kortingsbonnen voor de start van jouw huisdier. Een warm welkom voor jouw liefste puppy of kitten!
 

Cadeaubox ontvangen? Kom langs in onze winkel en vraag een van onze verkoopmedewerkers naar een cadeaubox voor jouw puppy of kitten. In de box vind je:

> Nuttige informatie
> Waardevolle kortingsbonnen
> Onze handige checklist ter voorbereiding op jouw nieuwe huisdier
> Een leuke verrassing voor jouw puppy of kitten

  


Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment voor puppy's en kittens. Maar ook voor de de leukste manden en kussens, benches, halsbanden en lijnen voor puppy's ben je bij ons aan het juiste adres. Voor kittens hebben we de mooiste mandjes, krabpalen, kattenluiken en voer- en drinkbankjes. Vergeet ook zeker niet om je huisdier goed te beschermen tegen parasieten met ons uitgebreide aanbod beschermingsmiddelen voor honden en beschermingsmiddelen voor katten.