• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijke advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 13:00 tot 18:00

Alles voor jouw huisdier vind je bij Dierenspeciaalzaak Vela!

In onze sfeervolle dierenwinkel vind je alles voor je huisdier. In onze vestiging in Brunssum ervaar je op maar liefst 1100 m2 een zeer uitgebreid assortiment huisdiervoeding en accessoires voor jouw hond, kat, knaagdier, vogel, aquaria, vijver en reptiel.

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment

In onze grote dierenwinkel vind je werkelijk alles voor jouw (huis)dieren. Van een uitgebreid assortiment diervoeding tot manden, kussens, snacks, speeltjes, accessoires en meer. Voor advies kun je altijd terecht bij onze deskundige medewerkers.
Groots in voeding

Groots in voeding

In onze winkel vind je een groot assortiment diervoeding. Van voordelige grootverpakkingen tot handzame kleine verpakkingen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle bekende A-merken. Ook hebben we een eigen merk hondenvoeding 'Premium Care', kwalitatieve voeding tegen een aantrekkelijke prijs.
Het mooiste voor je dier

Het mooiste voor je dier

In onze winkel kun je naar hartenlust shoppen voor je dier. Wij hebben de mooiste accessoires, zoals stijlvolle designmeubelen, kussens en manden voor hond en kat. Altijd de nieuwste trends!
Prachtige aquariumafdeling

Prachtige aquariumafdeling

Op onze uitgebreide aquariumafdeling vind je niet alleen de mooiste tropische vissen, maar ook alle benodigdheden om van jouw aquarium een echt kunstwerk te maken. Aquaria, accessoires, waterplanten, decoratie en filters. In onze winkel vind je het allemaal.
Voor de vijver

Voor de vijver

Bij de aanleg, inrichting en het onderhoud van een vijver komt heel wat kijken. Voor alle benodigdheden ben je in onze winkel in Brunssum aan het juiste adres. Advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag.
Bijzondere reptielenhoek

Bijzondere reptielenhoek

Ook vind je in onze winkel een bijzondere reptielenhoek met reptielen en alle benodigdheden om jouw reptielen van de beste verzorging te voorzien.