• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijke advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 10:00 tot 18:00

Dierendagfeest bij Vela

Het is bijna dierendag en dat vieren we graag samen met jou! Beleef op dinsdag 3 oktober van 11.00 tot 17.00 uur met het hele gezin een dag met een leuke activiteit.

Leuke en persoonlijke foto van je huisdier

Een leuke dag voor zowel jong als oud is gegarandeerd, want wij hebben een hele leuke activiteit op de planning staan. Voor jong en oud zal  dierendag een onvergetelijke dag worden, want er is van alles te beleven op deze leuke dag.

Van 11.00 tot 17.00 uur kan een professionele fotograaf een leuke foto maken van jouw hond, kat of gezamenlijk met je kid(s). De fotograaf is de gehele dag aanwezig in de winkel en een reservering is niet noodzakelijk. Er zal één foto per huisgezin gemaakt worden. Daar zal altijd een goede foto uitkomen. De foto is gratis, maar er zijn ook meer mogelijkheden. Deze mogelijkheden kun je bespreken met de fotograaf als je gezellig langskomt. Zien wij jullie op dinsdag 3 oktober in de winkel?

Dierendag Superdeals!

Profiteer van onze Dierendag Superdeals! Verwen je huisdier met de beste, leukste en lekkerste aanbiedingen. Kom langs in onze winkel en mis het niet!